Ik ben Greet Mussels

Ik ben bezielster van 't Klein Geluk en hou ervan om mensen te laten groeien.

Op jonge leeftijd voelde ik al veel verbinding met kinderen en vond het fijn om activiteiten voor hen te organiseren. Het was een heel bewuste keuze om het onderwijs in te gaan. Na een loopbaan van 23 jaar in het onderwijs voelde ik dat ik met kinderen wou werken rond emotioneel welzijn. Hier was binnen het onderwijssysteem weinig ruimte voor. Dus ging ik een nieuwe uitdaging aan.

In 2013 startte ik mijn thuispraktijk. Ik volgde een opleiding tot Integratief Verliescounselor en daarna Integratief Psychotherapeut. Gedurende mijn eigen persoonlijk groeiproces werd me steeds meer duidelijk wat de rol van ons lichaam is. Zo kreeg Psychosomatologie mijn bijzondere aandacht. Tijdens deze opleidingen vielen voor mij heel wat puzzelstukjes in elkaar.

In 2018 werd mijn thuispraktijk een groepspraktijk. In 2019 verhuisden we naar ons nieuwe pand waar we in een warme, huislijke sfeer coaching, therapie en persoonlijke ontwikkeling aanbieden met ons team aan iedereen van 0 tot 99 jaar die het even moeilijk heeft.

Door de jaren heen kwamen rouw, verlies en ook traumaverwerking op mijn pad. Emotionele pijn en de posttraumatische groei die hiermee gepaard gaan zijn mij dus niet vreemd. Mijn persoonlijk groeiproces bracht me steeds dichter bij mijn kern. Door zelf te vertragen, écht te (door)voelen en tot rust te komen maak ik vandaag vanuit mijn authentieke ik graag verbinding met al wie een steuntje in de rug kan gebruiken.

Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, wetenschappelijk onderbouwde therapeutische werkvormen, ontspanning, beweging en creativiteit. Het is bijzonder om steeds weer te zien en te ervaren dat lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen wanneer het stresssysteem mag ontspannen en het lichaam de spanning mag loslaten en je weer ademruimte krijgt.

De laatste jaren verdiepte ik mij steeds meer in het gedachtengoed van Infant Mental Health en perinataal welzijn. Verbinding van hart tot hart staat steeds centraal.

Baby's, kinderen, jongeren en volwassenen kunnen vandaag bij mij terecht voor coaching, lichaamsgerichte (psycho)therapie, integratieve traumatherapie en pré- en perinatale therapie.

Erkend Psychotherapeut en lid van BNVIP (de Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie) en ABP-BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie). Houder van The European Certificate of Psychotherapy.

Klein Geluk - Voorgevel
Klein geluk tuin

Voor mij vielen de afgelopen jaren heel wat puzzelstukjes in elkaar.

Dagelijks begeleid ik bij ’t Klein geluk kinderen, jongeren en volwassenen naar meer geluk in het leven. Daarnaast mag ik anderen inspireren om op een andere manier naar kinderen te kijken tijdens mijn opleidingen. Via mijn boek en Schatkist vol kleine geluksmomenten rijk ik tools aan om kinderen te laten groeien in veerkracht en verbinding.

Ik hou ervan om mij te blijven nascholen in de onderwerpen rond rouw, verlies, trauma en het lichaam die mij zo nauw aan het hart liggen.

Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ’t Klein geluk voor mij op die manier groot geluk werd en ik elke dag van hart tot hart mensen mag begeleiden in hun groei.

Boek

Opleidingen

Tijdens mijn groeiproces kwamen er vele inspirators op mijn pad:

 • Rouw- en verliescounselor De Bleekweide (2j)
 • Integratief Psychotherapeut AIHP (4j)
 • Psychosomatoloog/Traumatoloog AIHP (2j)
 • Psychotherapie bij complex/chronisch trauma en DIS: Erik De Soir en Dr. Jessie Delooz(1j)
 • Masterclass Trauma en Focusing Dr. Jessie Delooz
 • Sensomotorische traumatherapie Erik De Soir
 • Focussen met kinderen Focus On Emotion, De Binnentuin (1 j)
 • Psychomotorisch therapeut Thomas More (1j)
 • Sensorimotor Art Therapy
 • Bodymaptrainer + verdiepingen + MNRI©️ Masgutova
 • Alle opleidingen van Carla Van Wensen + NEI therapeut
 • Babytherapie Sarito M Fuhrmann- Bailes
 • Verschillende korte en langere opleidingen rond trauma, reflexintegratie, pré- en perinatale psychologie, relaxatie, somatic experiencing, ...met o.a. Dr. Binu Singh, Anna Verwaal, Maggie Kline, Peter Levine, Bessel Van Der Kolk,...

Ik hou ervan om mij, tot op vandaag, ook nog steeds te laten inspireren en verdiepen in de thema's die mij zo nauw aan het hart liggen.

Klein Geluk 04

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan
doen? Je bent van harte welkom om kennis te maken en samen te
kijken wat ik voor jou kan betekenen!