Ik ben er voor jou

Heb je een vraag? Wil je meer informatie over een opleiding of de materialen? Of mag ik met jou of je gezin mee op weg gaan in kwetsbare stukjes rond rouw, verlies en trauma? Wat de reden ook is, ik ben blij om van je te horen!

Je kan bij mij terecht voor individuele sessies op maandag en donderdag. De andere momenten doe ik groepsbegeleidingen, geef ik opleidingen of supervisies aan professionelen of coördineer ik de praktijk, beantwoord ik jullie mails en sta ik je graag te woord bij vragen en bezorgdheden.

Momenteel is er een aanmeldingsstop voor nieuwe begeleidingen bij mij voor jongeren en volwassenen. Baby's, peuters en kinderen kunnen aangemeld worden wanneer de therapie kan doorgaan tijdens de schooluren. Mensen die reeds eerder bij mij in therapie waren, kunnen we terug contact opnemen. Wanneer jongeren en volwassenen zich terug kunnen aanmelden lees je het hier. Ik kijk graag mee of één van mijn collega's iets kan betekenen voor jullie.

Tot snel!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Greet Mussels

Neerstraat 83/1
2360 Oud-Turnhout

Contactgegevens

0478 28 01 90
info@tkleingeluk.be
www.tkleingeluk.be

Je kan mij bereiken via de praktijk 't Klein geluk

BTW BE 0537.234.597

Volg mij op sociale media

Facebook
Instagram

Greet mussels in praktijk