Expeditie Veerkracht: Leer vertrouwen op je eigen kompas

Mijn boek is verschenen: Expeditie Veerkracht: Leer vertrouwen op je eigen kompas! Een doe- en groeiboek voor kinderen die mogen groeien in veerkracht.

Doelgroep: Ouders, leerkrachten, coaches, therapeuten en al wie kinderen wil helpen groeien.

Expeditie Veerkracht is een uniek reisverhaal met doe- en groeiwerkvormen waarmee kinderen leren vertrouwen op hun eigen kompas.

Samen met Merel en Sem maken kinderen op speelse, creatieve, lichaamsgerichte manier kennis met hun innerlijke krachtbronnen, hun eigenheid, hun talenten, hun hulpbronnen, hun wijsheid en hun lichaamsbewustzijn. Zo worden ze gelukkiger en kunnen veerkrachtiger omgaan met uitdagingen die op hun pad komen. Hoe zou het zijn mocht jij, als tochtgenoot, kinderen kunnen ondersteunen in het terugvinden van de koers wanneer ze zich op woelige zee bevinden?

Met dit boek kan je meteen aan de slag met de vele werkvormen, inzichten en tools om samen met het kind op een laagdrempelige, speelse manier te verbinden rond veerkracht. Een anker voor het leven ! 

Waarom dit boek?

  • Het prentenboek, een doeboek,  dat kinderen inspireert om zichzelf en anderen beter te leren kennen, tot rust te komen en vol vertrouwen de wereld te gaan ontdekken.
  • Het prentenboek kan gebruikt worden om in huiselijke kring voor te lezen en samen aan de slag te gaan, in groepsverband in schoolse, coachende of therapeutische setting of in 1 op 1 begeleidingen om de veerkracht te vergroten of te boosten. 
  • Het boek is 80 pagina's full colour, gebonden en met hardcover, groot formaat. Inclusief 14 lichtpuntjes in een schattenzakje met geluksbrenger.
  • Bij dit boek ontwikkelden we ook een Schatkist vol Veerkracht: een prachtige aanvulling met 40 extra werkvormen bij het boek.

Speciaal voor het 10 jarig bestaan van onze praktijk 't Klein geluk kan je het boek bestellen aan actieprijs: 25,00 €

Expeditie veerkracht cover

€ 25

incl. btw

Ga naar bestelpagina
Geloof erin dat is het begin

Ontdek alle materialen en bestel meteen online!